بازار جهانی تلویزیون اکنون بسیار بزرگ شده است. هر ساله تولیدکنندگان مختلف حدود ۲۰۰ میلیون دستگاه تلویزیون در سراسر جهان تولید میکنند. هرچند تلویزیونهای بالارده تنها پنج درصد (کمی بیش از ۱۰ میلیون دستگاه) از این حجم تولید را به خود اختصاص میدهند اما در عین حال این محصولات نقطه اصلی تمرکز تولیدکنندگان هستند.
بطور مثال وقتی اغلب تولیدکنندگان محصولات خود را در نمایشگاه CES، بزرگترین نمایشگاه لوازم الکترونیکی، معرفی میکنند، محصولات رده بالای بازار تلویزیون را برجستهتر میکنند. اما چرا تولیدکنندگان تلویزیون تا این حد بر سر بخشی کوچک از بازار رقابت میکنند؟
هرچند تلویزیونهای بالارده تنها پنج درصد از فروش جهانی را تشکیل میدهند اما برای بسیاری از تولیدکنندگان این محصولات بسیار مهم هستند زیرا حدود ۲۰ درصد از کل درآمد و ۴۰ درصد از سود کلی را تشکیل میدهند. به عبارت دیگر، اگر تولیدکنندهای جایگاه خود را در حوزه تلویزیونهای بالارده از دست بدهد، به احتمال زیاد کل بازار را از دست خواهد داد.
شرکت سامسونگ در چند سال گذشته جایگاه خود را به عنوان پیشگام تلویزیونهای بالارده تثبیت کرده است. معرفی تلویزیونهای QLED در مقام پرچمدار محصولات سامسونگ در این حوزه نیز تاییدی دیگر بر این موقعیت برتر است. شرکت سامسونگ سال گذشته ۴۷٪ فروش تلویزیونهای با قیمت بالای ۱۵۰۰ و ۴۸٪ محصولات با قیمت بالای ۱۲۰۰ دلار را به خود اختصاص داد. به علاوه در سه ماهه اول امسال، سامسونگ توانست سهم خود را از بازار تلویزیونهای بالای ۱۵۰۰ دلار در آمریکا به رکورد ۶۰ درصد برساند که از مجموع سهم تمامی برندهای رقیب بیشتر است.
سامسونگ در بازار اروپا نیز جایگاه تثبیت شدهای داشته و توانست سهم خود را به ۴۰ درصد برساند.
منبع: digikala.com/mag