ال جی در تولید گوشی جدید خود، G5، از جدیدترین نسخهی تکنولوژی شارژ سریعِ QuickCharge بهره برده، در حالی که در گلکسی S7 ویژگی بروز نشده. از آنجایی که این دو محصول در یک روز رونمایی شدند و هر دو هم پرچمداران برندشان هستند، چرا سامسونگ، با اینکه از تراشهی کوالکوم استفاده میکند
نسبت به ارتقا تکنولوژی شارژ سریع در گوشیاش بیتفاوت بوده؟ پرچمداران جدید سامسونگ، گلکسی S7 و S7 Edge نام دارند و مجهز به نسخهی QuickCharge 2.0 هستند، اما در G5 نسخهی جدید QuickCharge 3.0 به کار رفته که تا ۴۵ درصد کارایی بهتری نسبت به نسخهی قدیمی دارد.
QuickCharge نام یک تکنولوژی است که توسط کوالکوم عرضه شده و کاربردش در شارژ سریع دستگاههای هوشمند است.
در سیستم شارژ سریع، حجم زیادی از انرژی با ولتاژ بالا در مدت کوتاهی وارد باتری میشود. در این روش معمولا شارژ باتری خیلی سریع به ۶۰ تا ۸۰ درصد میرسد و از آن به بعد، باتری در حالتی نزدیک به نرمال تا ۱۰۰ درصد پر میشود. تکنولوژی QuickCharge که توسط کوالکوم مطرح شده، هم از طریق درگاه USB Type-C و MicroUSB قابل استفاده است و کوالکوم مدتی پیش امتیاز استفاده از این تکنولوژی را به دستگاههایی که از تراشههای این شرکت استفاده نمیکنند هم ارایه داد. به عنوان مثال از این تکنولوژی در سامسونگ گلکسی S6 و ایسوس Zenfone 2 هم استفاده شده که به ترتیب مجهز به تراشههای اگزینوس و اینتل هستند.
تعداد خاصی از دستگاههای هوشمند، تکنولوژی شارژ سریع QuickCharge را پشتیبانی میکنند و ال جی هم از جمله شرکتهایی است که معمولا این امتیاز را در دستگاههایش تعبیه میکند.
سامسونگ توضیحی برای این موضوع که چرا در پرچمداران جدیدش، آخرین نسخهی QuickCharge را نگذاشته، ذکر نکرده است. اما احتمالا چون تعدادی از مدلهای S7 مجهز به تراشهی اسنپدراگون ۸۲۰ هستند و تعدادی دیگر مجهز به اگزینوس ۸۸۹۰، و مورد دوم با نسخهی QuickCharge 3.0 سازگار نیست، سامسونگ ترجیح داده تا قابلیت شارژ گوشیهایش را یکسان نگه دارد. به همین دلیل از تعبیهی نسخهی جدید QuickCharge در مدلهای مجهز به تراشهی اسنپدراگون هم صرف نظر کرده است.
در هر صورت، قابلیت الجی G5 در پشتیبانی از نسخهی جدید QuickCharge 3.0 یک مزیت محسوب میشود که گلکسیهای جدید فاقد آن هستند؛ ضمن اینکه باتری G5 قابل تعویض است و با ماژولی که به گوشی میچسبد، ظرفیت ذخیرهی آن افزایش هم پیدا میکند.
منبع:mag.digikala.com