ملاقات با گلکسی S7 و S7 Edge؛ سامسونگ گذشته و آینده‌اش را به هم گره زد

ملاقات با گلکسی S7 و S7 Edge؛ سامسونگ گذشته و آینده‌اش را به هم گره زد

دیشب سامسونگ در بارسلون اسپانیا و طی مراسم MWC 2016 از دو گوشی گلکسی S7 و گلکسی S7 Edge رونمایی کرد. دو گوشی جدید سامسونگ از نظر ظاهری شباهت زیادی به نسل قبلی‌شان دارند. با این‌حال شاهد بهبودهای زیادی در نسل جدید تلفن‌های هوشمند سامسونگ هستیم.

 

 

ملاقات با گلکسی S7 و S7 Edge؛ سامسونگ گذشته و آینده‌اش را به هم گره زد

 

دیشب سامسونگ در بارسلون اسپانیا و طی مراسم MWC 2016 از دو گوشی گلکسی S7 و گلکسی S7 Edge رونمایی کرد. دو گوشی جدید سامسونگ از نظر ظاهری شباهت زیادی به نسل قبلی‌شان دارند. با این‌حال شاهد بهبودهای زیادی در نسل جدید تلفن‌های هوشمند سامسونگ هستیم. چیزهای خوبی که در گلکسی S6 و گلکسی S6 Edge با آن‌ها وداع کرده ‌بودیم، دوباره به پرچم‌داران این شرکت برگشته‌اند. حالا S7 و S7 Edge هر دو ضد آب هستند و شیار microSD‌ را روی بدنه‌ی خود می‌بینند. سامسونگ با این رونمایی، آرمان‌های دو سال قبل‌اش را با طراحی دگرگون‌شده‌ی یک سال قبل گره زده. در مجموع سامسونگ دیشب بهترین تلفن‌های هوشمند تاریخ خود را معرفی کرد. در ادامه با دیجیکالا مگ همراه باشید.

‌‌‌‌     ‌‌‌‌   ‌‌‌

 

ملاقات با «لورفته‌ترین» تلفن‌های هوشمند تاریخ

اگر بگوییم تقریبا تمام مشخصات گلکسی‌های جدید از قبل لو رفته بود، بیراه نگفته‌ایم. ما لقب «لوررفته‌ترین» گوشی‌های تاریخ تلفن‌های هوشمند را به گلکسی S7 و گلکسی S7 Edge می‌دهیم! تقریبا تمام شنیده‌ها و جمع‌بندی‌های ما درست از آب درآمد. بد نیست نگاهی به مطلب ما، درست یک روز پیش از رونمایی، بیندازید.  اما حالا که همه چیز رسمی شده، یک بار دیگر با هم مشخصات فنی و ظاهری گلکسی‌های جدید را مرور می‌کنیم.

    ‌‌‌

 

نگاهی به مشخصات سخت‌افزاری گلکسی‌های جدید

هر دو گوشی S7‌ و S7 Edge صفحات نمایشی Super AMOLED با رزولوشن ۱۴۴۰ × ۲۵۶۰ (Quad HD) دارند. S7، نمایشگری ۵٫۱ اینچی و S7 Edge‌ نمایشگری ۵٫۵ دارد. این دو گوشی از پردازشگرهایی ۸ هسته‌ای روی تراشه‌ی اگزینوس ۸ (۸۸۹۰) بهره می‌برند (در آمریکای شمالی از اسنپدراگون ۸۲۰ استفاده شده). هر دو به‌طور پیش‌فرض ۴ گیگابایت رم و ۳۲ گیگابایت حافظه‌ی داخلی دارند؛ گرچه برخی کشورها میزبان مدل ۶۴ گیگابایتی هم خواهند بود.

 

screen

 

S7 یک باتری ۳۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی دارد و باتری مدل اج هم ۳۶۰۰ میلی‌آمپرساعتی است. لازم به ذکر است که مدل‌های سال قبل باتری‌هایی به ترتیب، ۲۵۵۰ و ۲۶۰۰ میلی‌آمپرساعتی داشتند. از نظر باتری شاهد یک بهبود فوق‌العاده هستیم. سامسونگ برای این دو گوشی‌ از دوربین ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.7 استفاده کرده است.

‌‌‌‌‌

 

وقتی سامسونگ هم محافظه‌کار می‌شود!

یکی از معدود مواردی که تا همین اواخر با قطعیت نمی‌توانستیم درباره‌اش نظر بدهیم، مربوط به درگاه شارژ این گوشی‌ها بود. تا پیش از این برخی شایعات از وجود درگاه USB Type-C خبر داده بودند. اما دیشب دیدیم که سامسونگ همچنان از همان درگاه معروف microUSB در گلکسی S7 و گلکسی S7 Edge استفاده کرده.

 

s7

 

سامسونگ برای این کار تلویحا دو دلیل را بیان می‌کند: ۱) درگاه microUSB با هدست واقعیت مجازی Gear VR که پارسال معرفی شده بود، سازگاری کامل دارد. ۲) درگاه USB Type-C‌ هنوز به اندازه‌ی کافی همه‌گیر نشده است. البته این محافظه‌کاری سامسونگ برای استفاده از فناوری‌های جدید کمی ما را یاد سیاست‌های اپل می‌اندازد.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

 

بازگشت به برخی استانداردهای دو سال پیش

اما می‌رسیم به قسمت جالب ماجرا. هر دو دستگاه جدید ضدآب و گردوغبار هستند (IP68) و به شیار microSD مجهز شده‌اند. این دو ویژگی پس از یک دوره غیبت (در گلکسی S6 و S6 Edge) به گلکسی S7 و S6 Edge برگشته‌اند.

 

1

 

تازه عادت کرده‌ بودیم که چطور باید نبود این دو قابلیت را در پرچم‌داران سامسونگ توجیه کنیم. مثلا می‌گفتیم که ضدآب بودن آن‌قدرها مهم نیست؛ اگر بود اپل هم دستگاه‌هایش را ضدآب می‌ساخت. یا این‌که توجیه می‌کردیم چه کسی این روزها به microSD نیاز دارد. با این همه گزینه برای انتخاب حافظه‌ی داخلی و با وجود حافظه‌های ابری (Cloud) دیگر وجود شیار microSD ضرورتی ندارد. برخی هم می‌گفتند که حافظه‌های microSD سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات را کم می‌کنند؛ پس نبودشان آن‌قدرها هم آزاردهنده نیست. اما گویا عمر توجیهات ما یک سال هم دوام نیاورده و وقت آن رسیده که دوباره به این دو ویژگی در دستگاه‌های سامسونگ سلام کنیم. طی چند سال گذشته سامسونگ روی این دو مشخصه‌ی فنی‌اش مانور زیادی می‌داد. حتی بسیاری از کاربران، ضدآب بودن و وجود شیار microSD را از جمله برتری‌های پرچم‌داران سامسونگ نسبت به آیفون‌های اپل می‌دانستند. حالا هم که سامسونگ ترجیح داده به جای دنباله‌روی از پرسودترین کسب‌وکار موبایل دنیا (اپل)، به نقاط قوت سابق خود و در پی آن، راضی نگه داشتن مشتریانش بپردازد. استاندارد IP68 به گلکسی S7‌ و گلکسی S7 Edge‌ امکان می‌دهد به مدت ۳۰ دقیقه در زیر عمق ۱٬۵ متری از آب بدون کوچک‌ترین مشکلی دوام بیاورند. خوشبختانه دیگر از درپوش‌های پلاستیکی مسخره برای ضدآب کردن درگاه‌ها خبری نیست. سامسونگ راه بهتری برای این کار پیدا کرده.

 

پیش‎تر گفتیم که سامسونگ به استانداردهای دو سال پیش خودش بازگشته؛ اما نه همه‌ی آن‌ها. بدنه‌ی S7 و S7 Edge همچنان یکپارچه است. پس خبری هم از باتری قابل تعویض نخواهد بود. ظاهرا دوران باتری‌های قابل تعویض برای گوشی‌های سامسونگ به سر رسیده. شاید همین یکپارچه بودن بدنه‌ی گلکسی‌های جدید در مقایسه گلکسی S5، از آن‌ها دستگاه‌های ضدآب بهتری بسازد.

‌‌‌‌‌‌     ‌‌‌

 

ظاهر گلکسی‌های جدید

برای کسی که گلکسی S6 و گلکسی S6 Edge‌ را در دست گرفته باشد، ظاهر S7 و S7 Edge آن‌قدرها جدید نیست. گلکسی S7 خیلی شبیه به نسل قبلی‌اش است؛ اما گویا محل قرارگیری حسگر اثرانگشت کمی مسطح‌تر شده و برآمدگی دوربین هم در پشت دستگاه دیگر مثل قبل نیست. S7 Edge تغییرات بیشتری را به خود دیده.

 

edge

 

حالا پشت این دستگاه، یک خمیدگی بسیار جزئی دارد که در دست گرفتن گوشی را کمی راحت‌تر می‌کند. این دستگاه با این‌که نمایشگری ۵٫۵ اینچی دارد خیلی جمع‌وجور و کوچک به‌نظر می‌رسد.

‌‌‌‌‌‌    ‌‌‌‌

 

سامسونگ بالاخره قید عدد مگاپیکسل را زد

در ابتدای این نوشته اشاره کردیم که سامسونگ با این رونمایی، اندکی به اپل شبیه شد. اما چرا؟ سامسونگ شرکتی نیست که یک قابلیت را برای یک قابلیت دیگر قربانی کند؛ این ویژگی اپل است؛ اپلی که با احتیاط به جلو می‌رود و حاضر نیست بدون درنظر گرفتن تجربه‌ی کاربری ایده‌آل، محصولی را روانه‌ی بازار کند. حداقل ما از سامسونگ چیز دیگری دیده بودیم. ادعای اول بودن و استفاده از اعداد بزرگ از ویژگی‌های جدایی‌ناپذیر سامسونگ هستند. اما این شرکت برعکس هر سال که اینچ به اینچ و مگاپیکسل به مگاپیکسل، به سمت اعداد بزرگ‌تر حرکت می‌کرد، امسال یک دوربین ۱۲ مگاپیکسلی (f1/7) را جایگزین دوربین ۱۶ مگاپیکسلی (f1/9) نسل قبلی کرده. همان‌طور که می‌بینید، رزولوشن حسگر دوربین کاهش پیدا کرده؛ اما سامسونگ می‌گوید پیکسل‌های بزرگ‌تری که به کار برده، تا ۵۶ درصد نور بیشتری را دریافت می‌کند. این موضوع باعث می‌شود که عکس‌های بهتری در شرایط نوری ضعیف ثبت شود. لنز دوربین هم حالا دیافراگمی با دریچه‌ی f1/7 دارد که ورود  ۲۵ درصد نور بیشتر را در مقایسه با لنز قبلی تضمین می‌کند. نسبت سنسور دوربین هم از فرمت واید (۱۶:۹) به فرمت ۴:۳ تغییر پیدا کرده است.

 

دوربین

 

سامسونگ می‌گوید دوربین‌های S7‌ و S7 Edge حالا می‌توانند تا سه برابر سریع‌تر از نسل قبلی‌شان فوکوس کنند. این شرکت برای این کار از سیستم «پیکسل دوبخشی» استفاده کرده، به‌طوری‌که هر یک از ۱۲ میلیون پیکسل می‌توانند به عنوان یک پیکسل فوکوس عمل کنند. یادآوری می‌کنیم که کانن در برخی از دوربین‌های DSLR نظیر 80D از سیستم مشابهی استفاده می‌کند.

    ‌‌‌

 

ترکیب همیشگی اندروید و تاچ‌ویز

همان‌طور که انتظارش می‌رفت، خانواده‎‌ی S7 میزبان اندروید مارشملو (۶.۰) با رابط کاربری شناخته‌شده‌ی تاچ‌ویز شده است. در ضمن قابلیت‌های نرم‌افزاری مدل Edge امسال در مقایسه با مدل سال قبل بیشتر شده. قابلیت Always On هم از ترفند‌های جذاب سامسونگ در این دو گوشی است. به کمک این ویژگی کاربر می‌تواند یک سری اطلاعات اضافی مثل ساعت، تقویم یا یک تصویر را همیشه روی صفحه نمایش‌اش داشته باشد. ال‌جی هم دیروز G5 را با همین قابلیت معرفی کرد. اما نمایشگر Super AMOLED گلکسی‌ها، از آن‌ها نمایندگان بهتری برای اجرای قابلیت Always On می‌سازد. در این نوع نمایشگرها این امکان وجود دارد که کل نمایشگر خاموش و فقط نقاطی که نرم‌افزار می‌گوید روشن بماند.

‌‌‌‌

 

حرف آخر

به احتمال بسیار زیاد گلکسی S7‌ و گلکسی S7 Edge در تاریخ ۲۱ اسفند به بازار عرضه خواهند شد. S7 در دو مدل مشکی و طلایی و S7 Edge هم در سه رنگ مشکی، طلایی و نقره‌ای در دسترس خواهند بود.

 

galaxies

 

سامسونگ با معرفی گلکسی S7‌ و گلکسی S7 Edge چهره‌ی جدیدی از خود نشان داد. این شرکت با جسارت تمام، ویژگی‌هایی را که پارسال دورشان را خط کشیده بود، دوباره در گلکسی‌های جدیدش زنده کرد. از سویی دیگر، سامسونگ دیشب رویکردی محافظه‌کارانه از جنس اپل هم از خود نشان داد. به‌طور مثال این شرکت این دفعه به دنبال افزایش عدد مگاپیکسل دوربین‌اش نبود و بدون برنامه به دنبال استفاده از درگاه USB Type-C نرفت. طی روزها و هفته‌های آینده با ما همراه باشید. حتما با بررسی‌های دقیق‌تری از گلکسی S7 و گلکسی S7 Edge‌ برمی‌گردیم.

‌‌‌    ‌‌

 

 

منبع: mag.digikala.com

نویسنده مطلب: سید حسن حسینی

سید حسن حسینی

پاسخ دهید

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است.
ارسال نظر برای این مطلب غیر فعال شده است!