بیشتر بخوانید
براساس مطالعه و تحقیقاتی که توسط گروهی از دانشمندان ستارهشناس ناسا انجام شده، انسان برای کشف سیارههای شبیه به زمین، در مکان و زمان اشتباه قرار دارد.
زمین نه تنها نسبتا زود شکل گرفته، بلکه در یک محیط کیهانی خلوت واقع شده است.
عدم توانایی بشر در یافتن سیارههایی شبیه به زمین شاید به دلیل تکنولوژی محدود یا فقدان انگیزه نباشد. بلکه این احتمال وجود دارد که صرفا ما در مکان و زمان اشتباه باشیم، به عبارت دیگر ممکن است زمین به عنوان یک سیارهی قابل حیات نسبتا زود شکل گرفته باشد. ستارهشناسانی که دادهها و اطلاعات تلکسوپهای هابل (Hubble) و کپلر (Keppler) را به دقت مطالعه کردهاند، معتقدند که تنها ۸ درصد از سیارههای قابل حیات جهان در حال حاضر وجود دارند. براساس میزان هیدروژن و هلیوم که از انفجار بزرگ باقی مانده، هنوز فرصتهای زیادی وجود دارد که سیارههای دیگری شکل بگیرند. این سیارهها به احتمال زیاد یا در کهکشانهای کوچک و یا در مجموعهای از کهکشانهای بزرگ ظاهر میشوند؛ و در مکانهایی که گاز محیط بهطور کامل مصرف نشده باشد.
مشکل اینجاست که کهکشان راه شیری به هیچیک از این دو دسته تعلق ندارد. اکثر گازهای این کهکشان کاملا مصرف شده است. گرچه براساس برآوردهای ستارهشناسان ۱ میلیارد سیارهی قابل حیات در این کهکشان وجود دارد، اما این تعداد با توجه به اینکه راه شیری ۴۰۰ میلیارد ستاره دارد، بسیار ناچیز است. زمین نه تنها نسبتا زود شکل گرفته، بلکه در یک محیط کیهانی خلوت واقع شده است. بنابراین شاید به این دلیل باشد که بشر علیرغم تمام تلاشهایش تاکنون موفق به کشف یک سیارهی قابل زیستن نشده است.
منبع: mag.digikala.com