دانشمندان MIT الگوریتم درک و شهود انسانی را کشف کرده‌اند

دانشمندان MIT الگوریتم درک و شهود انسانی را کشف کرده‌اند

بیشتر بخوانید

دانشمندان MIT الگوریتم درک و شهود انسانی را کشف کرده‌اند

پژوهش‌گران دانشگاه MIT احتمالا به‌زودی انسان را به‌طور کلی با کامپیوتر جایگزین خواهند کرد؛ آن‌ها توانسته‌اند الگوریتمی برای «درک و شهود انسانی» (Human Intuition) پیدا کنند. محققان MIT توانسته‌اند سیستمی بسازند که قدرت و سرعت تحلیل‌اش از انسان بسیار بیشتر است.

سیستم دانشگاه MIT توانسته از انسان بهتر و سریع‌تر تحلیل‌ها را انجام دهد.

آن‌ها سیستم پردازش داده‌ای‌شان را در مقابل الگوهایی که از آن‌ها برای پیش‌بینی نتایج استفاده می‌شود قرار دادند. این الگوها را هم به کمک ۹۰۶ انسان آزمایش کردند. اصولا انتخاب داده‌ای که باید تحلیل شود و گرفتن نتیجه در آزمایش، نیازمند شهود انسانی است. اما سیستم محققان دانشگاه MIT توانست از ۶۱۵ انسان بهتر و سریع‌تر تحلیل‌ها را انجام دهد.

در واقع، از بین سه تحلیلی که کامپیوتر Data Science Machine دانشگاه MIT انجام داده، دو تحلیل از ۹۴ تا ۹۶ درصد به دقت تحلیل‌های کامل انسانی بود. تحلیل سوم هم ۸۷ درصد دقت داشت. با این حال، در حالی که تیم‌های انسانی برای ارایه‌ی جواب‌شان ماه‌ها طول داده بودند، کامپیوتر MIT تنها ۲ تا حداکثر ۱۲ ساعت زمان لازم دارد.

«مکس کانتر»، از محققان MIT درباره‌ی سیستم جدیدشان گفته است: “ما Data Science Machine را به عنوان وسیله‌ای برای همراهی هوش انسان می‌بینیم.”

کانتر ادامه می‌دهد: “اطلاعات زیادی هستند که می‌توانیم تحلیل‌شان کنیم، اما کامپیوتر ما فعلا سر جای‌اش بیکار نشسته است. باید به دنبال ایده‌ای باشیم تا حداقل توسط آن کاری را شروع کنیم.”

پایگاه‌های داده معمولا داده‌ها را در دسته‌های مختلف طبقه‌بندی و رابطه‌ی بین آن‌ها را توسط شناسه‌های عددی شناسایی می‌کند. کامپیوتر Data Science Machine این روابط را بررسی می‌کند و با استفاده از آن‌ها، نتیجه‌ی خود را شکل می‌دهد.

این کامپیوتر می تواند برای بررسی داده‌های بزرگ و زیاد مورد استفاده قرار گیرد.

منبع:‌ mag.digikala.com

نویسنده مطلب: سید حسن حسینی

سید حسن حسینی

پاسخ دهید

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است.
ارسال نظر برای این مطلب غیر فعال شده است!