روسیه و اروپا برای سفر به ماه همکاری می‌کنند

روسیه و اروپا برای سفر به ماه همکاری می‌کنند

بیشتر بخوانید

روسیه و اروپا برای سفر به ماه همکاری می‌کنند

آژانس‌های فضایی اروپا و روسیه تصمیم گرفته‌اند تا سطح‌نشینی (Lander) را به قطب جنوب ماه بفرستند؛ منطقه‌ای که تا به امروز ناشناخته باقی مانده است.

اکتشاف‌های شوروی در اواسط دهه‌ی هفتاد میلادی در ماه متوقف شده بود. ماموریت لونا ۲۷ قرار است این اکتشافات را ادامه دهد.

این سطح‌نشین، طی مجموعه‌ای از ماموریت‌ها قرار است سطح ماه را برای بازگشت انسان به آن آماده کند. بررسی وضعیت سطح ماه برای سکونت انسان هم یکی دیگر از اهداف ماموریت است. بررسی این موضوع هم که آیا آب یا مواد معدنی دیگری در ماه برای تولید سوخت و اکسیژن وجود دارد، از وظایف کاوشگری است که به ماه فرستاده خواهد شد.

این ماموریت که لونا ۲۷ نام گرفته، تا ۵ سال دیگر اجرا خواهد شد. ماموریت‌ها قرار است توسط آژانس فضایی دولتی روسیه، «روس‌کازمس» کنترل شود. اکتشاف‌های شوروی در اواسط دهه‌ی هفتاد میلادی در ماه متوقف شده بود. ماموریت لونا ۲۷ قرار است این اکتشافات را ادامه دهد.

یوجین سرنن آخرین کسی بود که روی ماه قدم گذاشت

یوجین سرنن آخرین کسی بود که روی ماه قدم گذاشت

پروفسور «ایگور میتروفانو»، از انستیتو تحقیقات فضایی موسکو، یکی از دانشمندان این ماموریت است. او درباره‌ی ماموریت‌شان می‌گوید: «باید به ماه برویم، قرن ۲۱ام از مهم‌ترین زمان‌ها برای تمدن انسان است؛ کشور ما هم باید در آن نقش داشته باشد.»

با این حال، قرار نیست مثل دهه‌های شصت و هفتاد و جنگ سرد، رقابتی در کار باشد. او ادامه می‌دهد: «باید با هم و با همکاران بین‌المللی‌مان کار کنیم.»

آزانس فضایی اروپا می‌خواهد پایگاه‌اش روی ماه این شکلی باشد

آزانس فضایی اروپا می‌خواهد پایگاه‌اش روی ماه این شکلی باشد

«برنگر هودو»، مدیر گروه اکتشافات ماه در مرکز تحقیقاتی فضایی و تکنولوژی اروپا (Estec) هم چنین نظری دارد: «ما می‌خواهیم فضانوردانی اروپایی به ماه بفرستیم. در حال حاضر هم مشغول مذاکراتی بین‌المللی برای همکاری در بازگشت به ماه هستیم.»

اولین ماموریت‌ها با استفاده از روبات انجام خواهند شد. در ابتدا در لبه‌ی قطب جنوب فرود خواهند آمد. منطقه‌ی قطب جنوب در ماه همیشه تاریک است و این محدوده هم‌چنین یکی از سردترین نقاط در منظومه‌ی شمسی است. به همین دلیل هم در یخ‌های آن‌جا، آب و مواد شیمیایی وجود دارد.

یوری گاگارین، اولین نفری که به فضا رفت

یوری گاگارین، اولین نفری که به فضا رفت

طبق صحبت‌های دکتر «جیمز کارپنتر»، از محققان Estec، یکی از اهداف این ماموریت، بررسی ظرفیت استفاده از این آب برای آینده است.

 

منبع: mag.digikala.com

نویسنده مطلب: سید حسن حسینی

سید حسن حسینی

پاسخ دهید

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است.
ارسال نظر برای این مطلب غیر فعال شده است!