بیشتر بخوانید
کشف فسیلهای جدیدی در چین، دیدگاهی که تا به امروز دربارهی مهاجرت انسانهای اولیه از افریقا وجود داشته را تغییر داده است.
کشف ۴۷ دندان انسان در غاری در چین، پیشبینیهای مربوط به مهاجرت انسان را تغییر داده است
دانشمندان «داوژیان» در جنوب چین، دندانهایی را پیدا کردهاند که متعلق به انسانهای مدرن هستند. این دندانها، حداقل ۸۰ هزار سال قدمت دارند. این رقم، ۲۰ هزار سال قبل از زمانی است که دانمشمندان مهاجرت بزرگ انسانها به خارج از افریقا را تخمین زده بودند.
بر اساس نتایج تحقیقات جدید که در نشریهی Nature منتشر شده است، مدارک زیادی، از جمله ساختارهای ژنتیکی پیدا شده بودند که مهاجرت انسانهای مدرن را به ۶۰ هزار سال پیش نسبت میدادند. تصور میشود که اولین انسانهای امروزی که در شاخ افریقا زنده میکردهاند، برای مهاجرت از دریای سرخ و بابالمندب گذر کردهاند.
کشف ۴۷ دندان انسان در غاری در چین، این پیشبینیها را تغییر داده است. دکتر «ماریا مارتینون-تورس» از دانشگاه لندن میگوید: “کاملا واضح بود که این دندانها متعلق به انسانهای امروزی هستند. چیزی که ما را متعجب کرد، قدمت آنها بود.”
او ادامه میدهد: “تمام فسیلها در سطح کلسیته شدهای محبوس شده بودند. در نتیجه دندانها از این لایه قدیمیتر هستند. بالای این لایهها، استالاگمیتهایی پیدا کردیم که برای ۸۰ هزار سال پیش هستند.”
طبق این موضوع، هر چیزی که در زیر این استالاگمیتها قرار دارد، بیشتر از ۸۰ هزار سال سناش است. یعنی ممکن است این دندانها حتی ۱۲۵ هزار ساله باشند.
دکتر مارتینون-تورس میگوید که مطالعات بیشتر روی این موضوع، میتواند دلیل مهاجرت دیرهنگام هوموساپینها را به اروپا مشخص کند.
ممکن است حضور نیاندرتالها، گونهی انسانی امروز را در اوراسیای شرقی نگه داشته باشد. انسان امروزی احتمالا منتظر کم شدن تعداد نیاندرتالها بوده است.
منبع: mag.digikala.com